Vem tar ansvar? | Ofattbart | Dumheter | RSS | Sonny | Tabitha |

Dessa satans glasbitar!

Ja, sabotaget fortsätter. Först kyckling, sedan falukorv samt pytt i panna och nu. Öl!
Vart är vi på väg? Ska man inte kunna avnjuta en trevlig middag eller lunch med tillhörande öl utan att skära sönder alla inälvor i kroppen? Vem är denna marodör? En sjuk människa menar många.

Jag kommer osökt in på tanken om vem som bör ta sitt ansvar. Är det Kronofågeln, Systembolaget eller politikerna? Eller kan det vara på så vis att människor själva lägger glasbitar i maten för att sedan ringa runt till Sveriges alla kvällsblaskor och sälja sina glashistorier? Nämen, så kan det väl ändå inte vara. Skulle människor utnyttja media, dra nytta av kvällspressens ointresse för sållning?

-"Mackan, fan. Du, eh, vet den hära kycklingkandalen. Fan, kan vi inte säga att vi har fått glas i ölen och se om folk går påre!?"

- " LOL! Fan vi ringer typ, eh, Metro och ser om de nappar! Vilka jävla idioter. Glas i ölen, vilket skämt!

Systembolaget försökrar oroliga kunder att det går bra att returnera den drabbade ölsorten, Carlsberg millenium, vilket också de som hittade glasbiten gjorde. Jag kan i mitt stilla sinne förundra mig över att man blir rädd för en liten glasbit när man ändå känner sig lugn med att utsätta sig för den drog som gör mest skada i världen.

Eller kan det vara så, jag spekulerar ju såklart bara, att man har hällt upp ölen i ett sprucket glas? Vilket verkar mest rimligt? Det verkar som att de flesta är rörande överens om att det är glasterrorister på vift.

Ja, frågan återstår. Vem ska ta ansvar för det här nu då? Det verkar som lotten faller på Säpo. En åtgärd som inte alls är överdriven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar